Månadslång torka med bra och dåliga nyheter

Två månader har passerat utan några uppdateringar, får börja med att ursäkta hungriga läsare för torkan! Livet har den senaste tiden varit något kaotiskt även om det mer och mer går mot organsierat kaos, därav den tidigare bristen på både vilja och ork att skriva något. Men nu är det dags.

För att stöka av alla frågetecken kring playoff-serien så åkte vi ut i semi-finalen mot serievinnarna. Efter två stenhårda matcher fick vi se oss besegrade med totalt 6-5, inte illa för ett uträknat lag! Efter en tillräckligt lång vila för att tappa all fart från playoff-serien så har även Dubai Mighty Camels Ice Hockey Tournament hunnits med. Jag spelade i lag C2 tillsammans med Andreas (Ahnlund, svensk kollega på jobbet här som jag tror en del av er är bekant med). Mighty Camels rosade inte turneringen den här gången, bäst gick det för A-laget (där jag inbillar mig att jag kanske skulle platsa i mina bästa stunder) som åtminstone vann några matcher. Det var en ganska saftig chock för kroppen att dra igång igen, dock skönt med träningsvärk för att veta att man lever 😉

Hursomhelst, som jag nämde har det varit en jobbig period senaste månaderna, arbetsliv och privatliv har gått ut över varandra och utan att gå in på några detaljer så har Johanna nu åkt hem till Sverige.

Det finns dock lite goda nyheter och det är att jag numera är utcheckad 🙂 Firade det med ett restaurang-besök idag tillsammans med Andreas och Catrine, och en lagom rulle på hembion (Bee Movie, om du gillar Seinfeld i animerad tappning och nån sorts inriktning på barn, så är det en film för dig!). Efter fyra dagar med muntligt och skriftligt prov, granskande och synande i sömmarna av assessors och LCE (vad det nu står för, nån typ av titel på någon som ger ett slutgiltigt OK), så får jag numera ta på mig fullt ansvar för allt som görs och sägs i position. Hmm, lite fikonspråk där kanske, att sitta/vara i position är när man sitter ner och arbetar operativt med själva trafiken, alltså svänger höger/vänster och ser till att allt flyter på snabbt och ordnat. Självklart en jättestor lättnad att ha det överstökat och det ska bli riktigt skönt att få jobba på egen hand utan att behöva ta hänsyn till vad ev. instruktör tycker är rätt och fel för denne. Full fart framåt med andra ord, nåja så mycket fart det går på ett ben.

Bättring på uppdateringsfronten utlovas iallafall, ett litet steg i detta är att ni numera kan följa vädret här i Dubai live! Sommaren är ju på gång och jag undrar själv vad ”känns som”-temperaturen kommer att nå upp till, säkert alldeles för mycket 🙂