Mörka moln…

Här var det inte många uppdateringar för tillfället. Har helt enkelt haft så mycket annat i huvudet att det inte funnits fokus på detta. Kan sammanfatta med att hela den här finanskrisen kommit vid absolut fel tillfälle för mig (det finns aldrig nått ”rätt” tillfälle antar jag, men vissa tillfällen är sämre än andra…som nu). Nåja, ingen personlig konkurs i sikte, men förbereder mig mentalt på att det kan svida lite, om jag tvingas konstatera att en god möjlighet plötsligt blivit en last istället.

Som ni säkert har förstått så blev det ingen semester just nu, då jag har lite affärer att reda ut. Så istället för en månadslång bokad och klar (t.o.r. flyg till Bangkok iallafall) rundresa i Kambodja och Vietnam spenderar jag dagarna på jobbet och fritiden till att smida planer för att hitta lösningar på problem. Med lite tur kan jag klara mig utan en skråma, men skalan går hela vägen upp till enklare benbrott med några månaders återhämtning, inget livshotande iallafall 😉

Nåja, allt är inte negativt, det finns positiva saker också. En väldigt positiv detalj är att temperaturen just nu börjar bli riktigt bra, utomhussäsongen har börjat på allvar. Visst, det kan vara lite svettigt att gå runt i jeans utomhus, men i övrigt…inga problem. Temperaturen har möjliggjort ett antal 20km-pass på mina inlines och flera turer ut i öknen för att att leka med både jeep och fyrhjuling, nu är det bara lite camping som saknas, men det kommer!